Открыто

[Кондитерка] Техника (англ.) [Tortik Annuchka] [Мадина Яворская]

Тема в разделе "Кулинария", создана пользователем Топикстартер, 11 дек 2022.

Цена: 7800р.-42%
Взнос: 4486р.

Основной список: 2 участников

  1. 11 дек 2022
    #1
    Топикстартер
    Топикстартер ЧКЧлен клуба

    Складчина: [Кондитерка] Техника (англ.) [Tortik Annuchka] [Мадина Яворская]

    [​IMG]

    «Technique»Online courses from co-founder of Tortik Annushka cake studio Madina Yavorskaya

    In this course we've collected all the information, that we didn't have when we started to work with fondant. The course is available for the beginners and those who want to increase their knowledge on cake decorating with fondant. The course is held by co-owner of wow-cake Tortik Annushka studio, Madina Yavorskaya.

    In this course:
    — smoothing a cake
    — our most popular techniques on cake decorating
    — how to work with different types of fondant
    — our signature ganache recipe to cover the cake

    Course program
    • Ganache
    We will show you how to make the ganache that we use to level our cakes.
    • Leveling of the cake
    We will tell you how to level the cake to further coat it with fondant, how to make sharp edges.
    • Coating the cake with fondant in the marble technique
    We will show you how to create a marble texture for the fondant, cover the cake and create a sharp edge.
    • Ruffle technique
    We will show 3 types of ruffles to create a cake design and how they can be combined with each other.
    • Working with isomalt
    You will learn how to use isomalt in the decor, how to make a beautiful coating in the technique of "crushed isomalt", how to achieve transparency and glue the decor on the cake.
    • The "pears" technique
    We will show our signature technique of creating thin pears, what are the types of coloring and how to properly decorate the cake.
    • Creating perfectly smooth shapes from fondant
    Working with different types of fondant and decor in the "plate" technique.
    • Bubbles technique
    See how we create 1 of the most popular designs of our pastry shop.
    • Fondant coating of dummies
    In the course, we show how to work with dummies and also how to cover a real cake.


    Курс "Техника"
    Онлайн-курсы от соучредителя студии тортов «Тортик Аннушка» Мадины Яворской

    Курс на английском языке

    В этом курсе мы собрали всю информацию, которой у нас не было, когда мы начинали работать с помадой. Курс предназначен для начинающих и тех, кто хочет расширить свои знания в области украшения тортов мастикой. Курс проводит совладелица студии wow-cake Tortik Annushka Мадина Яворская.

    В этом курсе:
    — разглаживание торта
    — наши самые популярные приемы украшения торта
    — работа с различными видами помадки
    — наш фирменный рецепт ганаша для покрытия торта

    Программа курса
    Ганаш
    Выравнивание торта.
    Покрытие торта мастикой в мраморной технике
    Техника рюшей
    Работа с изомальтом
    Техника «груши».
    Создание идеально ровных фигур из помады
    Техника пузырей
    Помадное покрытие манекенов

    Цена: 120 $
    Скрытая ссылка
     
    Последнее редактирование модератором: 18 дек 2022
    1 человеку нравится это.
  2. Последние события

    1. Nushko
      Nushko не участвует.
      12 ноя 2023
    2. Лира Чемоданова
      Лира Чемоданова не участвует.
      5 янв 2023
    3. skladchik.com
      Цена составляет 7800р.
      18 дек 2022
    4. skladchik.com
      Нужен организатор складчины.
      17 дек 2022

    Последние важные события

    1. skladchik.com
      Цена составляет 7800р.
      18 дек 2022
    2. skladchik.com
      Нужен организатор складчины.
      17 дек 2022
    3. skladchik.com
      Назначен организатор.
      11 дек 2022